Αρχική Σελίδα » Οι επαγγελματίες μας

Κουζίνες flat pack

Η νέα σας κουζίνα έφτασε στο σπίτι! Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Όλα τα εξαρτήματα είναι μέσα σε flat packs (επίπεδες συσκευασίες). Κάποιος λοιπόν πρέπει να κάνει τα εξής τρία βήματα: να τα αποσυσκευάσει, να τα συναρμολογήσει και να τα εγκαταστήσει. Για να τον βρείτε, κάντε κι εσείς τα τρία βήματα στην πλατφόρμα του mastermastoras.gr!

 

Βήμα 1. Συμπληρώστε τη φόρμα καταχώρισης.

 

Βήμα 2. Σχεδόν ΑΜΕΣΩΣ, το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει! Θα λάβετε κλήσεις από 3 έως 5 τεχνίτες, οι οποίοι αναλόγως με το μέγεθος της εργασίας της κουζίνας σας, θα σας δώσουν τις προσφορές τους.

 

Βήμα 3. Προσλαμβάνετε τον καλύτερο, με βάση την οικονομική του προσφορά αλλά και τη βαθμολογία του από προηγούμενους χρήστες που μπορείτε να δείτε στο site μας.

 

Οι τεχνίτες που συνεργάζονται με το mastermastoras.gr αναλαμβάνουν την εξ ολοκλήρου συναρμολόγηση και τοποθέτηση της κουζίνας σας: ντουλάπια βάσης, επιτοίχια, ψηλά, πόδια ντουλαπιών, εμπρός όψεις, επιφάνειες κάλυψης κουζινών, μπάζες, διακοσμητικές λωρίδες, ράφια, αξεσουάρ, συρμάτινα, συρτάρια, μεντεσέδες, κάδοι απορριμμάτων, εξαρτήματα εσωτερικής οργάνωσης, νησίδες και τρόλεϊ κουζίνας, κλπ.

 

Για συναρμολόγηση επίπλων flat pack (σε επίπεδη συσκευασία) δείτε εδώ:

 

Έπιπλα Flat pack


Διαφημιστείτε εδώ

Ψάχνετε Επαγγελματία?

Καταχωρήστε την εργασία σας και οι καλύτεροι επαγγελματίες θα σας πάρουν τηλέφωνο!
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ